Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

ΗΠΕΙΡΟΣ: Καλός ο καιρός έως και την Κυριακή – Με νεφώσεις και τοπικές βροχές από την Καθαρά Δευτέρα

Καλός αναμένεται ο καιρός στην Ήπειρο έως και την Κυριακή της αποκριάς (18/2/2018), με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας. Λίγες νεφώσεις θα επικρατούν μόνο στα ανατολικά ορεινά τμήματα της περιφέρειας, αλλά και εκεί θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...


8 έως 17 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, από 3 έως 12 στα ημιορεινά και από -2 έως 9 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, στρεφόμενοι από την Κυριακή σε νοτιοανατολικούς με μικρή ενίσχυση.
Η Καθαρά Δευτέρα (19/02/2018) θα ξημερώσει με αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ μετά το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας.  Λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές μόνο περιοχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, τους 8 στα ημιορεινά και τους 6 βαθμούς στα ορεινά.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός την Τρίτη (20/2) και την Τετάρτη (21/2) στην περιοχή μας αναμένεται άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου

Πηγή:epirusgate.blogspot.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα